Ea este TANARA care declara ca A FACUT SEX cu VICTOR PONTA in hotelul lui Negoita. INREGISTRARE BOMBA

Dezvaluiri incendiare despre premierul Victor Ponta. Site-ul comisarul.ro a publicat, luni, un material in care este prezentata o inregistrare audio cu o tanara implicata intr-un dosar de prostitutie si proxenetism, dosar in care ar aparea si numele lui Victor Ponta, care a fost sters din rechizitoriu. Dosarul este unul cunoscut in care apar nume grele de politicieni precum Robert Negoita, primarul sectorului 3, si Nicu Banicioiu, ministrul Sanatatii.

Potrivit sursei citate, tanara povesteste in inregistrare ca in perioada 2008-2009 a intretinut relatii sexuale cu un domn Gabi care s-a dovedit, in scurt timp, ca nu era altcineva decat Victor Ponta, desi initial se prezenta ca fiind soferul lui Robert Negoita.

Intalnirile ar fi avut loc la Rin Grand Hotel, hotelul lui Negoita din Capitala, unde Ponta platea “serviciile” cu 100 de euro, restul sumei fiind completata de Negoita care era “mai darnic”.
in timpul “relatiei”, Ponta i-a oferit drept cadou femeii, la acea vreme minora, un telefon mobil in care aparea poza sotiei.

Ascultati mai jos inregistrarea incendiara a tinerei:

Citeste si: VIDEO DE ULTIMA ORA. VICTOR PONTA, DUS CU DUBA. CONFRUNTARE VERBALA FARA PRECEDENT

In anul 2010 numele lui Victor Ponta a aparut initial intr-un dosar de prostitutie. Dupa citeva zile, cand presa a inceput sa afle ca sunt mai multe nume de politicieni, ca si in cazul Dosarului Duicu, numele lui Ponta a disparut, brusc, din rechizitoriu. Au ramas, in schimb, actualul ministru al Sanatatii, Nicolae Banicioiu, si Robert Negoita, primarul de la Sectorul 3. Ambii, promovati de actualul presedinte al PSD pentru aceste functii.

In urma dezvaluirilor unei tinere care a refuzat sa depuna plangere impotriva liderului PSD pentru corupere de minore, deși avea 17 ani la data la care a intretinut relatii sexuale contra cost cu actualul candidat la presedintie. Victor Ponta se prezenta cu numele ”Gabi”, incat sa nu fie recunoscut, deși este evident ca nimeni nu-l putea crede cata vreme este o persoana publica extrem de cunoscuta. “Robert mi l-a prezentat ca fiind un anume Gabi, soferul sau. Dupa cateva intalniri mi-am dat seama ca era altcineva dar am continuat prin a vorbi cu el cu acelasi prenume”. Tanara mai sustinea ca a primit cadou de la Victor Ponta chiar și un telefon mobil, iar in urma aventurii lor, a cunoscut și alti pesediști și oameni de afaceri tot pe filiera de proxenetism a lui Robert Negoita, printre care Nicu Banicioiu (aventura la Constanta cu ocazia organizarii concursului Miss TSD – Tineretul Social Democrat – 2008). Robert Negoita fiind cel care a ”initiat-o” in aceasta afacere. Banicioiu, din marturiile tinerei, nu a platit-o dupa raportul sexual, fapt care a creat un scandal interior intre cei doi lideri, Negoita fiind nevoit sa plateasca in locul lui Banicioiu.

Citeste si: UN LIDER AL PSD, IMPLICAT INTR-UN MEGA SCANDAL SEXUAL. VIDEO EXPLOZIV

”Gabi” apare in stenograme

Partidele de sex dintre domnișoara care a facut marturisirile pentru ziarul Puterea acum ceva timp, costau cate 100 de euro. Fetele faceau parte din agentii de moda, cele doua care livrau femei pentru politicienii din PSD și oameni de afaceri fiind Star Models și Diva Models. Ion Valeriu Tamarjan, patronul agentiei de modelling Star Models este cel care a intermediat aventura lui Victor Ponta, zis ”Gabi” cu una dintre fete, potrivit rechizitoriului DIICOT. Potrivit stenogramelor, ”Gabi” este un prieten de-al lui Robert Negoita. Iata o discutie purtata intre Ion Valeriu Tamarjan si domnisoara X:

„TIV :- Ce sa fac, uite, l-am sunat pe Robert si nu raspunde!
X :-Aha!
TIV :- ihi? Tu ai rezolvat cu partea financiara cu el?
X :- Pai! Stai sa, ca, Tera, stii cand a, …(neinteligibil)…ca aseara, eu n-am facut nimica cu ei, stii?
TIV :- ihi!
X :-si Gabi, mie mi-a lasat o suta de euro, stii?
TIV :-ihi!
X :- si acuma mi-a zis ca din astia sa ma duc sa-mi iau de imbracat, sa ma duc la mall, stii? Sa iau ceva de imbracat …(NO – cei doi interlocutori discuta simultan)…
TIV :- Din aia o suta de euro?
X 😛 oftim?
TIV :- Din aia o suta de euro?
X :- Da!
TIV :- ihi!
X :-si, a, acuma… …(NO – cei doi interlocutori discuta simultan)…
TIV :-Gabi fiind cine? Varul lui Robert, sau cine?
X :- Nu stiu!
TIV :- Asa!

Citeste si: EXPLOZIV! FILMUL DESPRE PROCURORUL PANAIT CARE ARATA TOATA MIZERIA DIN PSD. INAINTE SA SE SINUCIDA, PANAIT AR FI FOST VIZITAT DE PONTA

X :- …(NO: Vorbeste cu cineva din apropiere: Buna ziua!)… aaa, si cred ca el trebuia sa ma duca acasa, stii?

TIV :- ihi!
X :- soferul, nu stiu ce este! Asa! si pe urma, ea a facut ce a facut acolo, asa cu el si nu i-a lasat nimica, stii? si ea acuma a vazut banii aia, eu i-am zis ca nu mi-a lasat decat doua sute de mii sa ma duc in mall. si ea acuma tot nu vrea sa plece, ca asteapta sa…
TIV :- Care bani? Da’ cine e fata?
X :-Cristinuca! …(NO – cei doi interlocutori discuta simultan)…
TIV :-Cristina? Da! Cristina trebuie sa astepte sa-i dea banii, da’ nu raspunde Robert acuma la telefon. Da’ mai asteptati voi un pic acolo in hotel, ca asa face el, intarzie! Da’ vine pana la urma! Da?
X :- stiu ca o sa vina! si pe urma mie mi-a zis asta, cum ii zice? Gabi, sa-i dau ei banii aia, da’ vad ca mie nu mi-a mai raspuns la telefon, chiar si-a inchis telefonul! …(NO – cei doi interlocutori discuta simultan)…
TIV :- Nu, nu, nu! Nu, nu, nu, nu! Lasa, pastreaza tu banii aceia, da? Ca vorbesc eu cu Robert. Da, nu, lasa, daca e, pastreaza tu banii aceia si vorbesc cu Robert sa aiba grija de fete! Da?
X 😀 a! Ca pe urma n-am chef sa-mi iau teapa! Da?
TIV :- Pai, nu, nu, nu! Pastreaza tu si o sa-si primeasca si Cristina banii! Sa-i lase! Ea cu cine a fost?
X :- Cu Gabi ala!
TIV :- Cu Gabi, ea a fost cu Gabi, da?
X 😀 a!
TIV :-OK! Da?
X :- Atata a fost!
TIV :- ihi!
X :- Tera?
TIV :- Da?
X :- Cat este asta, euro?
TIV :- Treizeci si sapte de mii!
X :-No, ca sa ma duc sa-i schimb, sau sa-i schimb acasa?
TIV :-Schimba-i acasa? Ce, n-ai lei la tine?
X :- Decat un milion!
TIV :- Deci tu zici ca nu ai facut nimic, nimic, nu?
X :- Nu, nu! Doar am stat putin cu Robert!
TIV :- Da!
X :-Asa! Ne-am pupat putin, nu stiu ce, si pe urma, …(neinteligibil)… …(NO – cei doi interlocutori discuta simultan)…
TIV :-si n-ai facut nimic, nimic cu Robert?
X :- Nu! Nu!
TIV :- Nimic, nimic?
X :-Nu, i-am zis ca sunt asa pe stop si asta si daca e, vin alta data. si zice, da …(neinteligibil)… …(NO – cei doi interlocutori discuta simultan)…
TIV :- Ooo! Ce greseala ai facut! Ai facut o greseala mare! in fine!
X :- si cand, a, a auzit ca sunt pe stop si astea, a nu, face, bine! Ca daca te simti tu bine, nu stiu ce!
TIV :- ihi! OK! OK! Bine, da? (convorbire purtata de inc. Tamarjan Ion Valeriu cu (nr. X) la data de 30.07.2008, ora 11:34)”, conform rechizitoriului procurorilor DIICOT Ialomita.
Martor in dosar: tanara PSD-ista

Scandalul “Sex cu fotomodele” a explodat dupa arestarea unor proxeneti locali care, sub paravanul unei agentii de fotomodele, “promovau” tinere, unele minore, care treceau, de multe ori, prin patul unor oameni de afaceri, politicieni sau artisti. Ioana Simona Dancus, martor in dosarul “Sex cu fotomodele” si membru PSD, a povestit procurorilor despre relatiile sale cu Robert Negoita, Nicolae Banicioiu si Adrian Enache. Potrivit martorului, ar fi intretinut relatii sexuale cu toti trei, dar a primit bani doar de la Robert Negoita. Anterior acestor relatii, martora a “lucrat” in cluburi din Viena. in fata procurorilor, ea a facut dezvaluiri incredibile: „Am intretinut acte sexuale cu Negoita Robert Sorin de mai multe ori in anul 2007, dupa ce ne cunoscusem la hotel si tinusem legatura telefonic. Am intretinut actele sexuale atat la el acasa cat si la hotel. intalnirile nu au fost intermediate nici de Costan si nici de Tera. Am primit bani de la Robert de mai multe ori, nu numai atunci cand am intretinut acte sexuale”.

Sex cu Banicioiu la scoala de Vara a PSD

In anul 2007, l-am cunoscut pe Banicioiu Nicolae cu care am intretinut o singura data un act sexual, in anul 2009, in Delta Dunarii, la o conferinta PSD- scoala de vara. Sunt si eu membru PSD din 2009. S-a intamplat pur si simplu, nu am primit niciun ban pentru actul sexual intretinut cu Nicolae Baniciou”.

Dosarul de instanta a avut 15 volume. Doua dintre ele sunt transcrieri ale discutiilor avute pe messenger de inculpati. In volumul 12, pag 213-215, inculpatul Tamarjan, acuzat de trafic de persoane si de minori, arestat preventiv intre 26 mai si 24 noiembrie 2010, vorbeste despre o plangere penala facuta in 2009 de una dintre prostituate, Stan Cristina Alexandra, si/sau parintii sai impotriva proxenetului Tamarjan Ion Valeriu la Politia sectorului 3 Bucuresti pentru lovire. In discutie apare si numele lui Victor Ponta. Din discutie reiese ca:

Victor Ponta s-ar cunoaste cu inculpatul Tamarjan Ion si sunt persoane care cred ca ar avea o relatie de amicitie cu acesta.
Victor Ponta e banuit ca ar fi intervenit pentru oprirea unui dosar penal impotriva proxenetului.
Astfel, pe 7 martie 2010, Ion Valeriu Tamarjan vorbeste pe messenger cu un amic, Alex Mavrocordat (fost consul al Romaniei la Istanbul – vezi aici…).

Extras interceptare messenger, cu indreptarea greselilor de typing:

Ion Tamarjan (IT): au chemat pe mai multi la politie
Alex Mavrocordat (AM): cert e ca Razvan Dejeu a fost cu Andreea cand a dat declaratie care nu implica cu nimic
IT: si pe Razvan de la TVR (fost director la TVR2, Razvan Nicolescu – n.r.)
IT: si pe Robert Negoita
AM: posibil
AM: tocmai de aia iti zic ca nu doctorul a facut ceva
IT: dar am inteles ca s-a stopat aceasta cercetare
AM: pai s-a stopat, asta stiu si eu, dar important e si cine a luat decizia stoparii
AM: ca orice stopare poate fi repusa pe rol oricand
IT: sincer ma depaseste
IT: am auzit ca decizia stoparii ar fi luat-o
AM: ideea e de a fi sigur ca nu va mai zice nimic Cristina
AM: de ce nu incerci sa iei legatura cu ea?
IT: Victor Ponta
AM: ce-i cu el?
IT: eu asa am auzit
IT: nu stiu daca e adevarat
AM: rahat
IT: dar ca el ar fi intervenit sa se stopeze
IT: anul trecut
AM: e prietenul tau, de ce nu ar interveni, daca ar putea???
IT: nu pot sa spun ca sunt eu prietenul lui
AM: dar nu cred ca se baga in astfel de lucruri care lasa urme
IT: dar ca ne cunoastem
IT: nici eu nu stiu sigur
AM: asa ca mai bine uita de numele lui
IT: el nu m-a sunat niciodata sa imi spuna asa ceva
AM: ei, nu trebuie sa te sune ca sa-ti spuna
AM: daca ai un prieten, are grija fara a-ti spune: uite ce am facut pentru tine!!!
IT: asa este
AM: iar daca poti face ceva, faci si nici macar nu-i zici prietenului
AM: dar, in fine, daca am sa aflu de la Dejeu mai multe, te anunt
IT: multumesc mult
IT: si crede-ma
IT: ca ne vede cineva de sus
IT: nicodata nu am atins-o pe Cristina
IT: doua gesturi am facut
IT: cand cineva a gresit fata de mine
IT: atat
IT: in rest sunt foarte calm
AM: oricum, sa stii ca doctorul i-a spus Andreei ca ai revenit si ca esti pe cai mari de cand Victor e presedinte PSD si ca esti suparat pe ea ca a fost la politie sa dea declaratie.

Banicioiu si Negoita explica relatiile cu minorele:”Am facut sex ca barbati liberi”

Robert Negoita si Baniciou nu au negat in fata judecatorilor ca au facut sex, dar au spus ca au intretinut relatii cu femei “ca barbati liberi”. Ei au spus ca le-au convins pe tinere, dar ca nu le-au fortat sa faca sex.