Ion Iliescu ii linisteste pe social democrati: In ajun de CAMPANIE ELECTORALA, mereu se incinge atmosfera

Ion Iliescu este convins ca  retinerile baronilor PSD, din ultima perioada, au legatura cu perioada CAMPANIEI ELECTORALE. Presedintele de onoare al social democratilor vorbeste despre implicarea presedintelui Basescu in aceste dosare.

“In ajun de campanie electorala, mereu se incing lucrurile, se incinge atmosfera. Deci nu e nimic deosebit fata de alte momente similar. Factorul perturbator major a fost presedintele Basescu, care a turnat gaz peste foc de fiecare data”, a declarat Ion Iliescu, la Antena 3.

Fostul presedinte a fost rugat sa comenteze declaratiile lui Victor Ponta, care a lasat de inteles ca se doreste slabirea PSD inaintea alegerilor europarlamentare si a celor prezidentiale, dar si ca Laura Codruta Kovezi, procurorul sef al DNA, ar raspunde unor comenzi politice.

„Sunt de acord cu declaratia facuta de domnul Ponta, in calitatea sa de presedinte de partid si de premier. Ceea ce a spus este realist si pertinent”, a spus Iliescu.

„E logica bataliei electorale. Eu sunt insa increzator ca PSD si guvernarea au o sustinere solida in societatea româneasca si asta este factorul determinant in alegerile care vin”, a mai precizat fostul sef al statului.

Citeste si: Iliescu, despre intentia lui Ponta de a se retrage din politica: “El este cel mai tanar premier. Reflectia nu e motivata”