LIVIU DRAGNEA: Noua conducere a PSD va sustine, cu aceeasi forta, ramanerea la GUVERNARE

Presedintele PSD, LIVIU DRAGNEA, i-a asigurat, duminica, pe social-democratii prezenti la CONGRESUL EXTRAORDINAR ca noua conducere a partidului va sustine, “cu aceeasi forta”, ramanerea la GUVERNARE.

“Ultimii trei ani de GUVERNARE au aratat ca suntem singurii in stare sa crestem economia. VICTOR PONTA a aratat ca este cel mai bun prim-ministru de la Revolutie incoace, ca suntem singurii care vrem sa folosim aceasta crestere ca sa dezvoltam tara si ca sa combatem saracia si decalajele din societate. Acesta este drumul pe care vreau sa mergem inainte. Noua conducere PSD va sustine, cu aceeasi forta cu care a facut-o si pana acum, ramanerea noastra la GUVERNARE”, a aratat LIVIU DRAGNEA in discursul tinut in fata delegatilor prezenti la CONGRESUL EXTRAORDINAR al PSD.

CITESTE SI: CONGRES PSD: TARICEANU: DOSARELE LUI PONTA SI DRAGNEA SUNT MAI DEGRABA POLITICE. UPDATE

DRAGNEA a adaugat ca PSD trebuie insa sa priveasca si “dincolo de mandatul acestui guvern” si sa contureze un plan de dezvoltare a Romaniei in urmatorii 25 de ani.

“Trebuie sa privim si dincolo de mandatul acestui guvern. Dupa 25 de ani, Romania nu are un plan de dezvoltare, un plan pentru urmatorii 25 de ani. (…) Ne trebuie un plan care sa depaseasca alegerile si doleantele partidelor, un plan care sa aduca bunastare pentru toti, indiferent daca suntem tineri sau batrani, de la tara sau de la oras, bogati sau saraci. Niciun partid din Romania, indiferent daca este de stanga sau de dreapta, nu poate sa ignore discrepantele sociale dramatice provocate de o dezvoltare inegala a tarii”, a sustinut LIVIU DRAGNEA.

Acesta a tinut sa sublinieze faptul ca, in opinia sa, Opozitia nu reuseste sa inteleaga ca social-democratii isi doresc ca fiecare roman sa aiba o sansa la o viata prospera.

CITESTE SI: LIVIU DRAGNEA: NOI, CEI DE LA PSD, NU SUNTEM NICI BARONI, NICI CORUPTI, NICI COMUNISTI

“Este foarte bine ca sunt romani care au, dar sunt prea multi cei care nu au, iar datoria noastra este sa ii incurajam pe cei care au, dar sa gasim solutii si pentru cei care nu au. (…) Ceea ce dreapta nu reuseste sa inteleaga este ca noi nu vrem sa dam de pomana, dar vrem sa dam o sansa fiecarui om”, a mentionat LIVIU DRAGNEA.

Sursa foto: realitatea