MARIAN OPRISAN are emotii: Presedintele CJ Vrancea poate afla sentinta in dosarul CAPRIOARA

EROARE JUDICIARA: OPRISAN a fost ACHITAT de procurori. MOTIVAREA INSTANTEI

Judecatoria Cluj-Napoca ar urma sa pronunte, joi, sentinta in procesul de coruptie al social-democratului MARIAN OPRISAN.  Presedintele Consiliului Judetean Vrancea este acuzat ca a cumparat, fara aprobarile necesare, complexul turistic CAPRIOARA, in jurul caruia familia sa detinea mai multe hectare de teren.

MARIAN OPRISAN este judecat si pentru modul in care a cheltuit fonduri publice la pietruirea unor drumuri comunale din judetul Vrancea. Procesul dureaza mai bine de 8 ani, avocatii apararii apeland la tot felul de tertipuri.

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, baronul MARIAN OPRISAN(PSD), prin avocatul sau, GHEORGHITA MATEUT, ii cere magistratului LUCIAN BUTA, achitarea in dosarul denumit generic „CAPRIOARA”.

CITESTE SI: Marian Oprisan face declaratii surpriza despre Iohannis si dezvaluie ca Adrian Nastase si-a cumparat presa pentru a face diversiune 

Joi, 29 ianuarie, la Judecatoria Cluj-Napoca ar urma sa se dea sentinta pe fond in DOSARUL de CORUPTIE al presedintelui Consiliului Judetean Vrancea, MARIAN OPRISAN. Dosarul s-a aflat pe masa instantelor de judecata timp de mai bine de opt ani si jumatate, iar la ultimul termen, din data de 22 ianuarie, judecatorul a anuntat ca ramane in pronuntare, dupa ce a respins solicitarile inculpatilor, de efectuare a unei alte expertize contabile. Totusi, judecatorul LUCIAN BUTA le-a spus invinuitilor ca pot depune la dosar concluzii scrise.

CITESTE SI: INTERCEPTARI DOSARUL OPRISAN. Ce ii spunea Elena Musuroiu lui Liviu Macovei 

Ceea ce a si facut MARIAN OPRISAN, care, luni – 26 ianuarie, a depus nu mai putin de 173 de file de concluzii, prin care vrea sa-si probeze nevinovatia. MARIAN OPRISAN invoca Declaratia Universala a Drepturilor Omului, care spune ca: „orice persoana invinuita a fi savarsit o infractiune este prezumata nevinovata, atata timp cat vinovatia sa nu a fost stabilita intr-un proces public cu asigurarea garantiilor necesare apararii”.

Sursa foto: realitatea.net