MAZARE nu cunoaste candidatii PSD la EUROPARLAMENTARE: N-am timp. Lupt pentru port!

Radu Mazare isi va anunta demisia curand: Nu ma intrebati ce inseamna curand

RADU MAZARE nu-i cunoaste pe candidatii PSD-UNPR-PC. Primarul Constantei nu stie nici ce ar vrea de la europarlamentarii pe care ii va vota duminica. Portul Constanta si problemele cu justitia i-au mancat tot timpul lui MAZARE.

Presedintele organizatiei judetene a PSD Constanta, RADU MAZARE, sustine ca nu a avut timp sa se implice in campania electorala pentru Parlamentul Europei. Iata argumentele edilului din Constanta.

Citeste si: RAMONA MANESCU: Ce a facut domnul Mazare cu cei peste 2 milioane de euro pe care i-a primit din taxe si impozite? VIDEO

“Nu am apucat pentru ca intai am stat cu avocatii o buna perioada de timp, dupa care am inceput lupta cu portul” a explicat acesta.

Totusi, Mazare ssi-a dat cu parerea vizavi de preocuparile pe care ar trebui sa le aiba europarlamentarii din partidul sau.

Citeste si: PORTUL CONSTANTA: Angajatii nu renunta. Noi PROTESTE anuntate in aceasta saptamana

“Cred ca ar trebui, ai nostri acolo sa faca in asa fel incat sa fim si noi priviti nu ca o tara de mana a doua sau de mana a treia. Adica ar trebui si noi sa avem acces la mai multe fonduri, sa nu ni se mai dea atatea dispozitii in stanga si in dreapta, pe care ei nu le respecta”. Edilul Constantei a dat ca exemplu Portugalia, tara pe care a vizitat-o in mai multe randuri. “In Portugalia totul e de voie. La noi totul este extrem de riguros datorita conditiilor impuse de Uniunea Europeana. Nu stiu de ce pentru unii e asa, si pentru altii e altfel”, a mai spus Radu Mazare.

Sursa foto: evotv.ro