Peste o suta de persoane s-au prezentat la PUNCTELE DE PRIM AJUTOR din Sectorul 6

Cea mai torida zi a anului 2014 a adus peste o suta de cetateni la PUNCTELE DE PRIM AJUTOR organizate in Sectorul 6 pentru combaterea efectelor caniculei, a anuntat joi Primaria Sectorului 6.

Potrivit sursei citate, pe parcursul zilei de miercuri nu au fost inregistrate situatii deosebite, iar persoanele care au intrat in spatiile climatizate special amenajate au facut-o pentru a se hidrata.

Citeste si: Patru PUNCTE DE PRIM AJUTOR, amenajate în Sectorul 6

Unul dintre cele mai frecventate puncte din sector este Clubul Seniorilor Plevnei, unde varstnicii s-au bucurat atat de spatiile racoroase, cat si de activitatile de petrecere a timpului liber organizate de asistentii sociali, mai spune sursa citata.

Citeste si: Serviciile de ambulanta, in ALERTA pe perioada CANICULEI

Organizate de Primaria Sectorului 6, prin Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6, cele patru PUNCTE DE PRIM AJUTOR pentru atenuarea efectelor temperaturilor ridicate asupra cetatenilor sunt situate la urmatoarele adrese:

– str. Cernisoara nr. 38-40, tel.: 021/745.72.37;

– Drumul Sarii nr. 2, tel.: 021/317.63.11;

– str. Floare Rosie nr. 7A, tel.: 021/410/30/20;

– Calea Plevnei nr. 234, tel.: 031/4382399.

PUNCTELE DE PRIM ajutor dispun atat de serviciile unor cadre medicale, echipamente medicale si medicamente de prima urgenta, precum si de climatizare si tensiometre. De asemenea, se asigura apa pentru toate persoanele care sunt afectate de canicula.

PUNCTELE DE PRIM AJUTOR vor fi functionale in toate zilele in care vor fi anuntate temperaturi extreme, pe perioada verii.

Sursa foto: pressalert.ro