PNL cere demisia lui OPRESCU: A doua functie ca importanta electorala, profund compromisa

Partidul National Liberal cere demisia lui SORIN OPRESCU din functia de primar al Capitalei dupa ce acesta a fost prins in flagrant in timp ce lua mita 25.000 de euro. 

Liberalii considera ca, pentru bucuresteni, a doua functie ca importanta electorala in Romania a fost compromisa, scrie Agerpres.

Daca instanta ii va confirma astazi mandatul de arestare lui SORIN OPRESCU, atunci, este evident ca demisia acestuia din functie este obligatorie. Solutia potrivita a zilei de azi este demisia — un gest de onoare pe care domnul OPRESCU l-ar putea face, dincolo de prezumptia de nevinovatie care exista. Din pacate pentru bucuresteni, a doua functie ca importanta electorala din Romania a fost profund compromisa“, a declarat purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe, potrivit unui comunicat.

CITESTE SI: SORIN OPRESCU RETINUT DE DNA. Edilul Capitalei va fi dus la tribunal in jurul orei 19:00. UPDATE

El arata ca liberalii isi reafirma angajamentul ”de a lupta pentru o administratie in care cetatenii sa isi recapete increderea”.

Solutia potrivita pentru viitor este o administratie noua, integra, liberala. Trebuie sa privim in fata si asta ii cerem si Primarului General al Capitalei, sa nu murdareasca si mai tare imaginea institutiei pe care o conduce de atata timp“, atrage atentia, Ionut Stroe.

CITESTE SI: DOSARUL LUI SORIN OPRESCU: Filmul FLAGRANTULUI pus la cale de DNA

Sursa foto pnl