PNL i-a pregatit un contracandidat surpriza lui RADU MAZARE la Primaria CONSTANTA

Partidul National Liberal (PNL) i-ar putea face o surpriza de proportii lui RADU MAZARE in vederea alegerilor locale din 2016, liberalii pregatind un contracandidat neasteptat pentru social democrat la Primaria Constanta.

Senatorul GIGI CHIRU si deputatii Danut Culetu si Mihai Tararache au sustinut o conferinta de presa, context in care au vorbit despre alegerile locale din 2016, dar si despre posibilitatea ca PNL sa coopteze noi parlamentari de Constanta. In ceea ce priveste proximul scrutin local, senatorul Chiru a mentionat ca, in maximum sase luni, vor fi desemnati cei mai multi dintre candidatii la primariile din judetul Constanta, nu insa inainte ca acestia sa faca subiectul unor sondaje de opinie interne. Cat despre candidatul pentru Primaria Constanta, Chiru a tinut sa precizeze ca aici exista o competitie: „Competitia e cat se poate de serioasa. Toata lumea va avea o sansa de a trece prin aceasta evaluare (n.r. interna)“, a declarat co-presedintele PNL.

CITESTE SI: Mazare a scapat de Ramona Manescu: Dupa validarea Guvernului, Portul Constanta trece la Primarie 

Numele europarlamentarului liberal RAMONA MANESCU nu a fost ocolit, vehiculandu-se o posibila candidatura a fostului ministru al Transporturilor la Primaria Constanta, asta desi, in cadrul conferintei de vineri, deputatul Gheorghe Dragomir, de asemenea co-presedinte al PNL Constanta, a declarat ca este vorba doar despre o revenire a RAMONEI MANESCU in organizatia-mama, nu despre o candidature, informeaza ziuadeconstanta.ro.

Jurnalistii de la sursa citata i-au solicitat RAMONEI MANESCU un punct de vedere pe acest subiect. Raspunsul europarlamentarului PNL a fost urmatorul: „Nu s-a stabilit candidatul, dar va pot spune cu certitudine ca, oricare ar fi, il voi sustine si ii voi face campanie.“

RAMONA MANESCU este nascuta la Constanta, oras in care si-a inceput si cariera politica si din postura de Ministru al Transporturilor a fost unul dintre cei mai vehementi opozanti ai lui RADU MAZARE atunci cand actualul edil a incercat sa puna mana pe Portul Constanta.

CITESTE SI: RAMONA MANESCU: Ce a facut domnul Mazare cu cei peste 2 milioane de euro pe care i-a primit din taxe si impozite? VIDEO. UPDATE 

Sursa foto: realitatea.net