PNL: PSD a trasat sarcini fiecarei filiale sa racoleze minimum un parlamentar liberal

PNL ii cere lui Ponta sa retraga nominalizarea lui Claudiu Manda pentru functia de ministru al bugetului

PNL sustine, intr-un comunicat de presa, ca PSD ca a trasat sarcini fiecarei filiale social-democrate sa racoleze cel putin cate un parlamentar liberal, precizand ca aceste informatii au fost confirmate de reprezentanti ai PNL care au fost contactati in acest sens.

“Partidul National Liberal a luat la cunostinta faptul ca PSD a trasat sarcina fiecarei filiale social-democrate din intreaga tara sa racoleze minim un parlamentar al PNL. Informatiile sunt confirmate de reprezentanti PNL care au fost contactati in acest sens de catre liderii PSD”, se arata intr-un comunicat al PNL remis in redactia MONDO NEWS.

In opinia liberalilor, aceste practici sunt “dovada disperarii social-democratilor”.

“PNL condamna aceste practici si este dezamagit de faptul ca, in 2014, PSD recurge la astfel de metode grosolane, specifice inceputului anilor ’90. De asemenea, astfel de incercari sunt dovada clara a disperarii social-democratilor, care in incercarile lor de a destabiliza PNL s-au lovit de credinta comuna si de atasamentul fiecarui liberal fata de partidul pe care-l reprezinta”, se mai precizeaza in comunicat.

Citeste si: Ramona Manescu se afla pe listele PNL la europarlamentare – Surse