Ponta, despre nominalizarea lui Hellvig la SRI: Se va discuta in grupurile parlamentare

Conducerea PSD va discuta, luni, nominalizarea lui Eduard Hellvig la conducerea Serviciului Roman de Informatii (SRI) in Biroul Permanent National (BPN) al partidului, in grupurile parlamentare reunite ale PSD-UNPR, precum si cu partenerii de guvernare, respectiv PC si PLR. Intrebaat daca PSD il va vota pe Hellvig, Ponta a raspuns: “Vom vorbi in grupurile parlamentare si o sa decidem”.

Anterior, surse din PSD au precizat ca propunerea referitoare la Eduard Hellvig va fi discutata lunea viitoare in BPN al PSD, iar mai apoi in grupurile parlamentare PSD-UNPR, precum si cu partenerii din coalitia de guvernare, PC si PLR.

Citeste si: HELLVIG, PRIMA REACTIE DUPA CE A FOST NOMINALIZAT LA SEFIA SIE: SUNT ONORAT DE INCREDEREA PRESEDINTELUI, SPER CA SI PARLAMENTUL MA VA CONSIDERA POTRIVIT

Decizia luata va fi anuntata apoi de liderul social-democrat, Victor Ponta. 

Amintim ca presedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat, joi, pe europarlamentarul PNL Eduard Hellvig pentru functia de director al Serviciului Roman de Informatii (SRI).

Mondo News iti recomanda si: KLAUS IOHANNIS L-A DESEMNAT PE EDUARD HELLVIG LA CONDUCEREA SRI. PROPUNEREA PENTRU SIE VA VENI ULTERIOR