PONTA s-a dezlantuit la adresa lui IOHANNIS. Premierul nu-l iarta nici pe “prietenul” OPREA

Primul ministru VICTOR PONTA continua ATACURILE la adresa presedintelui KLAUS IOHANNIS, de aceasta data premierul „atingandu-l” si pe prietenul si partenerul de coalitie, GABRIEL OPREA.

VICTOR PONTA a profitat de cele doua intrebari care i-au fost adresate de liderul liberal ANDREEA PAUL VASS si a transformat raspunsurile intr-un nou ATAC DUR la adresa sefului statului.

CITESTE SI: PONTA a lansat un ATAC VIOLENT la adresa lui IOHANNIS si a PNL dupa respingerea CODULUI FISCAL 

”Raspuns la scrisoarea deschisa pe care mi-a adresat-o doamna ANDREEA PAUL VASS- deputat PDL :

1. LEGEA AMNISTIEI FISCALE adoptata de Parlament la propunerea Guvernului nu a fost ( din pacate) publicata in Monitorul Oficial deoarece Presedintele Romaniei NU a emis decretul de promulgare !

2. Ordonanta simpla care priveste marirea salariilor demnitarilor ( agreata si dorita de Presedintele Romaniei) a fost publicata imediat deoarece a fost semnata de Premierul interimar ( daca mandatul acestuia inceta trebuia semnata de mine si eu am spus clar ca nu o voi face )!

Banuiesc ca dupa ce va vor certa la PNL pentru aceste intrebari neinspirate nu veti mai reveni! O zi buna!”, a notat VICTOR PONTA pe pagina sa de Facebook.

CITESTE SI: STELIAN TANASE a lansat un ATAC VIRULENT la adresa premierului VICTOR PONTA 

Deputatul PNL ANDREEA PAUL ii adresase urmatoarele intrebari:

1. Cum explicati faptul ca LEGEA AMNISTIEI FISCALE adoptata de Parlament in data de 25 iunie a.c. si care vizeaza sute de mii de profesii liberale nu a fost publicata nici pana astazi, 17 iulie 2015 ? In schimb, Ordonanta de Guvern care vizeaza salariile celor 48 de inalti demnitari a fost publicata in 48 de ore de la adoptare.

2. Cine este responsabil pentru intarzierea publicarii acestor acte normative in Monitorul Oficial si ce sanctiune le veti aplica ?”

Sursa foto: adevarul