PREDOIU: CRITICA mea catre TARICEANU este “O FORMA DE RESPECT” pe care PONTA NU o INTELEGE

Prim-vicepresedintele PNL CATALIN PREDOIU a sustinut miercuri ca criticile sale la adresa presedintelui Senatului sunt “o forma de respect” pe care VICTOR PONTA “nu o intelege”, in replica la remarca premierului ca TARICEANU a fost “injurat ca la stadion” de un “individ pe care l-a pus ministru”.

“Ma gandeam ca nu ma mai uimeste nimic in politica, dar sa vad un individ, pe care Tariceanu l-a pus ministru, injurandu-l mai ceva ca la stadion e inca o surpriza, nu ma asteptam ca mizeria sa fie atat de mare”, a declarat premierul Ponta.

“Fireste ca nu poti intelege, Ponta, cum poti sa iti critici direct un fost coleg, pentru ca tu nu ai valori, opinii si principii! (…) Eu il critic pe Tariceanu pentru ca nu face bine ce face si este si aceasta o forma de respect, Ponta! Tu nu l-ai criticat niciodata deschis pe Nastase, in schimb l-ai barfit pe la toate colturile si l-ai sapat pana la capat, Ponta!”, spune Predoiu, care a fost ministrul Justitiei in guvernul Tariceanu, intr-o postare pe Facebook.

CITESTE SI: PONTA, despre SCRISOAREA lui TARICEANU: ESTE o LUPTA intre LIBERALI si PDL-isti

Predoiu mai scrie, in postarea de pe pagina sa de Facebook: “Cat despre «facerea ministrilor», sunt convins, Ponta, ca Tariceanu nu m-ar fi propus ministru, daca as fi fost un plagiator.Nu te amesteca in chestiunea asta, Ponta, si nu-ti face griji, Tariceanu pe care l-am atacat ieri macar a avut o meserie si o afacere, lucruri care-ti vor fi intotdeauna peste mana!”.

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu i-a cerut marti lui Tariceanu sa demisioneze, intrucat “comportamentul” sau ” nu are nicio legatura cu functia si atributiile unui presedinte al Senatului Romaniei, ci cu atributiile unui servitor al mafiei, angajat la Ponta si PSD” si pentru ca Tariceanu “nu mai reprezinta romanii, ci este agentul activ al PSD si al lui Ponta in lupta acestora cu anticoruptia, statul de drept si legile Romaniei”.

CITESTE SI: CALIN POPESCU TARICEANU: LIVIA STANCIU nu mai are cum sa conduca ICCJ

Tariceanu, alaturi de mai multi colegi din PLR, i-a transmis, marti, o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis, in care ii cere “sa le inlature, prin demitere ori prin demisie, din functiile pe care le ocupa in mod nedemn, pe Livia Stanciu si Laura -Codruta Kovesi”.

Tariceanu cere demiterea procurorului-sef al DNA si a presedintei iCCJ in urma “evenimentului care a avut loc pe 21 mai, cand Curtea de Apel Bucuresti a stabilit definitive nevinovatia cetateanului Mariana Rarinca, care a petrecut mai mult de sase luni in arest preventiv, pentru o fapta pe care nu a comis-o si pentru care nu au existat niciodata probe”.

Sursa foto www.mediafax.ro