PROTEST la MINISTERUL TRANSPORTURILOR. SINDICALISTII din PORTUL CONSTANTA solicita DEMITEREA CA

Aproximativ 400 de SINDICALISTI din PORTUL CONSTANTA sunt asteptati la un nou miting de PROTEST in fata MINISTERULUI TRANSPORTURILOR miercuri, incepand cu ora 11.00.

Principala lor revendicare este demiterea actualului Consiliu de Administratie al Portului Constanta. SINDICALISTII din PORTUL CONSTANTA au mai organizat in acest an astfel de MISCARI de PROTEST, atat la Bucuresti, cat si la Constanta.

CITESTE SI: MII DE ANGAJATI de la DACIA au iesit in STRADA pentru a cere inceperea lucrarilor la AUTOSTRADA PITESTI-SIBIU. REACTIA lui Ponta

Principalele REVENDICARI ale SINDICALISTILOR din PORTUL CONSTANTA: 

demiterea actualei conduceri a CN APMC

rediscutarea Master Planului pentru PORTUL CONSTANTA

transparenta in stabilirea politicii tarifare

transparenta in modul de incheiere a contractelor de subconcesiune, inchiriere a infrastructurii de transport naval

transparenta in exploatarea domeniului portuar.

CITESTE SI: GREVA DE AVERTISMENT in ADMINISTRATIA LOCALA: Peste 29.000 de angajati din primarii si consilii judetene vor protesta vineri 

SINDICALISTII din PORTUL CONSTANTA impreuna cu reprezentantii Organizatiei Patronale “Operatorul Portuar” au decis sa ceara DEMITEREA actualului Consiliu de Administratie al PORTULUI CONSTANTA nu doar in strada, ci si in instanta. Operatorii portuari au ales aceasta cale dat fiind ca atat Ministerul Transporturilor, cat si conducerea CN APMC s-au aratat imune la revendicările si criticile protestatarilor, se arata intr-un comunicat de presa.

Sursa foto: realitatea.net