REDUCERE 75 la suta la abonamente pe TRENURILE REGIO pentru ELEVII si STUDENTII care fac naveta

ELEVII si STUDENTII care merg zilnic cu trenul pentru a ajunge la cursuri au o REDUCERE de 75 la suta la abonamente pe TRENURILE REGIO si de 50 la suta pe TRENURILE INTERREGIO, a anuntat luni CFR Calatori.

CFR Calatori recomanda elevilor si studentilor sa isi achizitioneze din timp biletele si abonamentele dorite pentru a calatori spre sau dinspre locul in care invata.

Elevii din clasele 0–12 beneficiaza, in baza carnetului de elev sau a adeverintei pentru clasa pregatitoare, de o reducere de 50 la suta la cumpararea unui bilet de TREN REGIO si de o reducere cuprinsa intre 20 la suta si 30 la suta la cumpararea unui bilet de TREN INTERREGIO.

Elevii care folosesc zilnic trenul pentru a merge la scoala pot achizitiona abonamente lunare care le permit sa calatoreasca cu 75 la suta reducere la TRENURILE REGIO. REDUCERILE sunt valabile pentru calatoriile la clasa a doua.

Citeste si: Abonamentele de tren pot fi cumparate acum si de la automatele de vanzare bilete

Studentii la zi din invatamantul de stat sau privat acreditat beneficiaza, in baza legitimatiei de student “reducere la transport”, de o REDUCERE de 50 la suta pentru un numar nelimitat de calatorii cu TRENURILE REGIO.

In baza carnetului de cupoane, studentii pot efectua 24 de calatorii cu TRENURILE INTERREGIO, in decursul unui an, cu o REDUCERE de 50 la suta.

Studentii care folosesc zilnic trenul pentru a merge la facultate pot achizitiona abonamente lunare care le permit sa calatoreasca cu 75 la suta reducere la TRENURILE REGIO. Reducerile sunt valabile pentru calatoriile la clasa a doua.

Citeste si: CFR Calatori scumpeste biletele de tren, incepand cu 14 august

Elevii si studentii beneficiaza totodata de o REDUCERE de 50 la suta la abonametele pe TRENURILE INTERREGIO din oferta de transport a companiei.

De exemplu, un elev sau student plateste doar 78,75 lei pe un abonament lunar Regio, clasa a-II-a pe ruta Bucuresti Nord – Ploiesti Sud, in loc de 304,5 lei cat ar costa calatoriile la pret intreg timp de 21 de zile lucratoare pe luna.

Sursa foto: sursazilei.ro