SCANDALUL HEXI PHARMA: ULIANA OCHINCIUC, iubita lui CONDREA va fi audiata. Cand e gata testul ADN

Unul dintre martorii-cheie in ancheta accidentului in care si-a pierdut viata patronul HEXI PHARMA este ULIANA OCHINCIUC (foto), iubita si partenera de afaceri a barbatului, cea care a si vorbit cu DAN CONDREA la telefon in seara fatala, de 22 mai.

Anchetatorii i-au oferit pana acum un ragaz pentru a-si reveni din socul suferit dupa moartea violenta a lui DAN CONDREA, dar in zilele urmaoare va urma si audierea sa. Declaratiile ULIANEI OCHINCIUC sunt foarte importante, deoarece se pare ca ea a fost ultima persoana cu care a vorbit DAN CONDREA la telefon.

Spre sfarsitul saptamanii vor fi aflate si rezultatele probelor ADN, care vor lamuri misterul identitatii barbatului care se va afla la volanul masinii, afirma corespondentul Pro TV Lavinia Petrea, care se afla la Parchetul General.

CITESTE SI: FLORI DINU, DIRECTOAREA HEXI PHARMA, PLASATA IN AREST LA DOMICILIU. UPDATE

In privinta dosarului HEXI PHARMA, procurorii au depus luni contestatia privind decizia luata vineri seara de Judecatoria Sectorului 5, care au decis ca FLORI DINU, directorul general al companiei, sa fie plasata in arest la domiciliu. Aceasta a declarat ca nu a stiut ce semneaza si ca a fost convinsa de DAN CONDREA. Tot luni au avut loc si alte perchezitii in dosarul HEXI PHARMA.

Parchetul General sustine ca FLORI DINU, in calitate de director general al HEXI PHARMA, avand atributii in special pe partea de vanzari desfasurata de societate, la instigarea lui DAN CONDREA si cunoscand ca produsele comercializate nu respecta specificatiile din etichete, a coordonat intreg personalul care le-a promovat si a intermediat activitatea de negociere si incheiere de contracte de furnizare, inducand in eroare reprezentantii unitatilor medicale. FLORI DINU fost retinuta vineri de procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) pentru savarsirea a 99 de infractiuni de inselaciune in forma continuata, 29 de infractiuni de inselaciune si participatiei improprie la infractiunea de zadarnicirea combaterii bolilor si plasa ulterior de judecatori in arest la domiciliu.

Sursa foto: jurnalul