SERGHEI STANISEV la CONGRESUL PSD: PSE va este alaturi si va vom sprijini si in alegerile urmatoare

Presedintele Partidului Socialistilor Europeni (PSE), SERGHEI STANISEV, i-a asigurat pe social-democrati, in deschiderea lucrarilor CONGRESULUI extraordinar al PSD de duminica, ca acestia se bucura de tot sprijinul PSE, inclusiv in viitoarele alegeri.

“Exista un sentiment puternic de insecuritate, de volatilitate la nivelul intregii Europe. Noi, social-democratii europeni, trebuie sa schimbam acest lucru si trebuie sa readucem o Europa a sperantei si a viitorului. Pentru a reusi sa facem acest lucru, si partidele care sunt membre trebuie sa aiba succes. Avem nevoie de partide care sa fie unite, ambitioase si din ce in ce mai deschise fata de societate. Valorile noastre sunt clare iar ceea ce trebuie sa facem este sa le aparam si sa le punem in practica. Nu va fi usor si stiu ca in Romania opozantii dvs. fac orice si sunt capabili de orice pentru a va destabiliza, pentru a va ataca si pentru a reveni la putere. (…) Nu sunteti insa singuri in lupta dvs. PSE este alaturi de dvs. si va vom sprijini si in alegerile urmatoare. Ne bazam pe dvs. pentru ca fara dvs. nu vom fi suficient de puternici pentru a schimba Europa”, a spus SERGHEI STANISEV in luarea sa de cuvant.

CITESTE SI: VICTOR PONTA: DUPA TERMINAREA MANDATULUI, VREAU SA MA IMPLIC INTR-O DEZBATERE IDEOLOGICA LEGATA DE PARTID

Totodata, SERGHEI STANISEV a apreciat ca guvernarea PSD a asigurat Romaniei “una dintre cele mai puternice economii din UE”.

“Cu prim-ministrul Victor Ponta ati condus tara spre justitie sociala si spre dezvoltare. Ceea ce ati facut este intr-adevar impresionat. Ati reusit sa puneti finantele tarii in ordine si ati reusit sa evitati un scenariu economic si social negativ. Ati construit astfel mediul pentru o economie puternica, una dintre cele mai puternice economii din UE, oferind 400.000 de noi locuri de munca. Ati oferit o noua speranta tuturor acestor oameni si Romaniei, in general”, a spus liderul PSE SERGHEI STANISEV.

CITESTE SI: CONGRES PSD: VALIDAREA LUI LIVIU DRAGNEA S-A FACUT CU UNANIMITATE DE VOTURI: NU SUNTEM NICI BARONI, NICI CORUPTI. UPDATE

Sursa foto: adevarul