SINDICATUL ROMATSA ACUZA: Noua ORGANIGRAMA “prevede o CAPUSARE, crearea de POSTURI NOI pentru CLICA POLITICA”.

Sindicalistii de la Romatsa sunt nemultumiti de noua organigrama impusa de conducere, prin care ar fi fost create mai multe posturi de directori decat sunt in institutiile similare din Germania si Franta, cu de peste trei ori mai multi angajati, si cer retragerea si rediscutarea documentului.

Potrivit sindicalistilor din Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian (Romatsa), prezenti joi la o conferinta de presa, noua organigrama “prevede o capusare, crearea de posturi noi pentru clica politica”, informeaza Mediafax. 

CITESTE SI: CFR ARE UN NOU CONSILIU DE ADMINISTRATIE

Organigrama din 2007 prevedea sapte directori. In 2012, tot datorita presiunilor politice, am ajuns la o organigrama cu noua directori, iar astazi, datorita presiunilor politice si acelorasi interese, ni se prezinta o organigrama cu 13 directori, in conditiile in care avem peste 1.500 de angajati. Seriviciul de trafic aerian din Germania, organismul similar ROMATSA, cu peste 5.000 de angajati, are doar trei directori. In Franta, acelasi furnizior, care are peste 7.000 de angajati, are patru directori“, a spus Gabriel Tudorache, unul dintre liderii sindicali prezenti la conferinta.

El a mai spus ca prezenta organigramna a fost impusa cu incalcarea legii dialogului social.