STEAUA-DINAMO: Jandarmeria, cerinta surprinzatoare pentru suporterii celor doua echipe

Jandarmeria Capitalei a transmis miercuri printr-un comunicat de presa o serie de masuri de ordine publica pentru meciul de fotbal dintre Steaua si Dinamo, care va avea loc joi de la ora 20.30 pe Arena Nationala in cadrul semifinalei Cupei Romaniei.

Pentru evitarea evenimentelor nedorite atat inainte de inceperea meciului, cat si in timpul si dupa terminarea partidei, masurile prevad ca deplasarea suporterilor celor doua echipe sa se faca individual, nu in grupuri mari, pentru a evita perturbarea traficului rutier, tulburarea ordinii publice si pentru evitarea incidentelor pe traseele de deplasare.

De asemenea, pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare in arena sportiva, Jandarmeria Capitalei recomanda spectatorilor sa vina din timp la stadion, incepand cu ora deschiderii portilor de acces, 18.00.

Citeste si: STEAUA-DINAMO: Reghecampf spera ca elevii sai sa inteleaga ce le-a spus inaintea derbyului

Accesul suporterilor echipei Dinamo se va face doar prin B-dul Pierre de Coubertin, intrarea din B-dul Basarabia si strada Mr. Coravu va fi rezervata doar suporterilor echipei Steaua Bucuresti.

Intrucat meciul se va juca cu casa inchisa, Jandarmeria Capitalei recomanda suporterilor sa nu cumpere bilete de acces de la persoane fizice neautorizate intrucat risca sa fie inselati si sa cumpere bilete falsificate. Totodata, jandarmii atrag atentia ca achizitionarea in scop de revanzare a biletelor sau a oricaror documente de acces la competitii si jocuri sportive, precum si vanzarea acestora la suprapret constituie contraventie si se pedepseste cu amenda de la 1.000 lei la 3.000 lei.

Peste 900 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor ce vor fi prezenti la meciul de fotbal dintre FC Steaua Bucuresti si FC Dinamo Bucuresti.

Sursa foto: sursazilei.ro