VICTOR PONTA: Dupa terminarea mandatului, vreau sa ma implic intr-o dezbatere ideologica legata de partid

Premierul VICTOR PONTA a anuntat ca dupa ce isi va termina mandatul de premier va ramane activ in PSD si se va implica intr-o dezbatere ideologica legata de doctrina partidului.

“Dupa ce imi termin mandatul de prim-ministru voi face anumite schimbari in viata mea, nu voi mai fi in conducerea partidului, dar o sa fiu activ, (…) vreau sa ma implic in continuare in ceea ce doar PSD face cu adevarat, si anume o dezbatere ideologica ce sta la baza unei guvernari, ce sta la baza unui plan pentru dezvoltarea Romaniei si aici o sa apara o mica dezbatere. Domnul Iliescu spunea ca partidul trebuie sa mearga mai la stanga. Se intalneste in mod ciudat, neasteptat in aceasta solicitare cu Vasile Dancu, care zice tot asa — mai la stanga. Eu o sa fiu alaturi de Adrian Nastase si o sa spun ca trebuie sa fim mai la centru, pentru ca suntem partidul care reprezinta cei mai multi cetateni din Romania”, a afirmat VICTOR PONTA duminica la Congresul extraordinar al PSD.

CITESTE SI: CONGRES PSD: VALIDAREA LUI LIVIU DRAGNEA A FOST CU UNANIMITATE DE VOTURI: NU SUNTEM NICI BARONI, NICI CORUPTI. UPDATE

VICTOR PONTA a adaugat ca vrea ca tot mai multi dintre romanii care au avut si au probleme in viata de zi sa fie dusi catre “o masa medie”, sa fie cetateni care pot sa-si asigure traiul, sa munceasca corect, sa-si plateasca taxele si sa creeze bunastare.

“Am aratat in toti acesti ani ca prim-ministru ca intai trebuie sa producem bunastare, prosperitate ca dupa aceea sa putem sa aratam solidaritate si oportunitati egale, altfel nu se poate, nu poti sa imparti saracia”, a precizat VICTOR PONTA.

Sursa foto: realitatea