VICTOR PONTA: Fiul meu este DEZAMAGIT ca nu sunt SPION

Premierul VICTOR PONTA a relatat miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca a fost luat la intrebari de fiul sau, Andrei, care l-a chestionat daca a fost SPION.

VICTOR PONTA le-a spus ministrilor reuniti in sedinta saptamanala a Executivului ca singura persoana pe care a DEZAMAGIT-o in aceste zile este fiul sau, Andrei, caruia i-a spus ca nu a fost SPION.

“Am o singura persoana pe care am DEZAMAGIT-o. Baiatul meu aseara m-a intrebat: «Tati, e adevarat? Esti spion? Ca asa a zis Basescu». Si am zis «nu». Si mi-a zis: «Ce pacat, ce tare ar fi fost!». Acum, nici nu stiam ce sa-i spun. Sa-l trimit pe domnul Basescu sa vorbeasca cu baiatul meu, dar baiatul meu este mult mai serios si mai responsabil si m-am gandit sa-i spun adevarul, ca asta e situatia”, a spus Ponta.

Citeste si: BREAKING NEWS! Uite numele “CONSPIRATIV” al lui Victor Ponta in perioada 1997-2001

In prezenta primarului general al Capitalei, Ponta a spus ca l-a intrebat pe acesta cum a fost in campania electorala in 2008, cand seful statului l-a atacat continuu pentru a-l favoriza pe contracandidatul sau.

“Mesajul pe care am vrut sa-l dau cu primarul Oprescu langa mine este ca, in timp ce unii toata ziua sau in fiecare seara pe la televizor dau foc la tara, noi reusim sa o tinem in directia buna si sunt convins ca asta vom face in continuare. Si vreau sa va marturisesc un lucru: l-am intrebat pe domnul primar general cum a fost in 2008, cand, tot asa, il ataca presedintele tarii, ca sa favorizeze pe contracandidat si mi-a zis ca i-a fost bine, ca a castigat. Cred ca la fel imi prinde si mie bine”, a mai afirmat prim-ministrul.

Citeste si: Monica Macovei: Daca se vrea dovada ca Ponta a fost ofiter acoperit, sa se caute si in arhiva SIPA

Sursa foto: expresspress.ro