ZGONEA: Ne-am saturat sa ni se spuna pe nedrept ca SUNTEM COMUNISTI; Sa scapam de aceasta ETICHETA

Presedintele Camerei Deputatilor si candidat la functia de PRESEDINTE EXECUTIV al PSD, VALERIU ZGONEA, declara ca social-democratii trebuie sa scape de „DEMONII TRECUTULUI” si de eticheta de COMUNISTI care i-au „TINUT CAPTIVI”, relateaza Agerpres.

“Invingandu-ne demonii trecutului vom putea sa ne alegem un nou drum. Doar asa putem sa scapam de etichete care au sugrumat de foarte mult timp viata partidului nostru si ne-au tinut captivi. (…) Ma doare de foarte multe ori cand aud de aceste etichete. Suntem aici peste 4.000 de delegati si va pot spune clar si tare: ne-am saturat de aceste clisee, ne-am saturat sa ni se spuna pe nedrept ca suntem comunisti. (…) Dupa 25 de ani, da, asa este, nu avem nicio legatura cu aceasta eticheta. Este doar un atac impotriva social-democratiei, a singurului partid care se bate pentru justitie sociala, nu doar pentru crestere economica, un atac al adversarilor nostri de dreapta”, a spus Zgonea, care candideaza la congres pentru functia de presedinte executiv al PSD.

El a adaugat ca trebuie depasite “complexele de falsa vinovatie”, “sacii grei ai minciunilor” aruncati in “spinarea” PSD de unii si altii.

CITESTE SI: CONGRES PSD: ION ILIESCU: SA CONTINUAM OBIECTIVELE DE LA REVOLUTIA DIN 1989 . UPDATE

“A venit timpul sa inlaturam aceste stigmate. Nu va lasati propriile valori confiscate. Trebuie sa producem o schimbare profunda. Trebuie sa ne adaptam prezentului si sa privim cu incredere spre viitor”, a mai spus Zgonea.

Presedintele Camerei Deputatilor si-a incheiat discursul cu un citat din Biblie: “Iubiti-va unii pe altii cu o dragoste frateasca iar in cinste fiecare trebuie sa dea intaietate altuia”.

Sursa foto: Realitatea