Retete culinare Pulpă de miel și cozonac, rețete de Paște de la chef Sorin Bontea. Video aprilie 13, 2023
Retete culinare Autenticitatea pizzei, permezanului și pastelor carbonara pusă la îndoială de un istoric italian aprilie 11, 2023
Homepage Cum se prepară somonul cu sparanghel. Prânzul perfect, gata în 10 minute ianuarie 13, 2019 0
Homepage Cum se prepară pieptul de curcan cu dovlecei și brânză. O friptură apetisantă ianuarie 10, 2019 0
Homepage Cum se prepară friptura de porc vietnamez caramelizată. O delicioasă rețetă exotică ianuarie 9, 2019 0
Homepage Cum se prepară friptura de vită aromată. O rețetă delicioasă pentru o seară de iarnă ianuarie 5, 2019 0
Homepage Cum se prepară ciorba de potroace. O alegere indicată după niște sărbători îmbelșugate ianuarie 1, 2019 0
Homepage Reţetă specială pentru Revelion. Cum se prepară păstrăvul în suc propriu, cu legume şi sos tartar decembrie 28, 2018 0
Homepage Reţete de Crăciun. Cum se prepară foie gras de gâscă. Un aperitiv delicios decembrie 23, 2018 0